Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 признака, които може да показват, че сте вещица

22 юли 2024, 20:05 часа

Мистериозните жени с магически способности винаги са привличали вниманието на обществото. Екстрасенсите вече са идентифицирали няколко ключови признака, които могат да показват, че имате свръхестествени способности, характерни за вещица. Прочетете повече за това в следващите редове и сами ще се убедите, че съществува основания за подобни твърдения.

6 признака, които могат да подскажат, че сте вещица

1.       Специална дата на раждане

Вашият рожден ден може да крие важни улики за вашата природа. Според видни екстрасенси, числата 1, 2, 5, 8, 9, 10, 12, 13, 15, 18, 20, 22, 23, 24, 29, 30, 31 са особено значими. Когато сборът от цифрите на вашата дата на раждане надвишава 22, оставете само остатъка след изваждането на 22. Тези числа са свързани със специални енергии и магически влияния.

Как да разбера дали съм вещица?

2.       Магнетична енергия

Вашето присъствие често привлича вниманието на хората. Ако забележите, че около вас често се събират хора или се образува опашка, това може да означава, че имате магнетична енергия, която влияе на околните.

3.       Силата на един поглед

Може да имате особен поглед, който често привлича вниманието или ви кара да се чувствате сякаш виждате по-дълбоко от другите. Хората могат да усетят погледа ви дори без открито взаимодействие.

4.       Цветни сънища

Вашите сънища могат да бъдат ярки, запомнящи се и пълни с цветове. Това е знак, че може да пътувате до или да имате достъп до астралния свят чрез сънищата си.

Ако видите това, значи пред вас стои вещица

5.       Силата на вашите думи

Вашите думи и желания могат да имат неочаквани последици. Хората често изпитват промени в живота си след вашите думи или намерения, което може да показва вашето влияние и магическа сила.

6.       Често дежавю

Чувството на дежавю, особено ако се появява често и силно, може да е знак за вашата връзка с предсказания или знания за бъдещето, получени от по-висши източници.

Ако сте установили, че повечето знаци са валидни за вас, значи имате потенциал и със сигурност магията живее във вас.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес