Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 признака, които издават неудовлетворената жена

22 юли 2024, 20:33 часа

Понякога няма нужда от думи: външният вид и поведението на жената издават цялата основна информация. По какви признаци другите могат да определят, че личният живот не бие на камък?

Критикувате мъжете

Разочарованата жена волно или неволно казва: "От мъжете няма полза...". От такива ваши разговори другите се смущават - веднага става ясно, че сте нещастна в личния си живот. Да, дисонансът между очакваното и действителното рядко прави някого оптимист.

Момичетата очакват от представителите на силния пол активно ухажване, рицарско поведение, проява на качества, които във филмите и книгите демонстрират "истинските мъже". Истинските мъже нямат представа за илюзиите ви и невинаги са идеални, но със сигурност не привличат постоянното мърморене.

Ако жената е омъжена или в постоянна връзка, честите боричкания към мъжкия пол задължително ще бъдат изтълкувани от околните недвусмислено: явно не е доволна от партньора си!

Злоупотреба с грим и разкриващи се тоалети

"Твърде много грим и малко дрехи - винаги признак на отчаяние у една жена" - веднъж сполучливо отбеляза Оскар Уайлд. Ако той беше наш съвременник, вероятно нямаше да забрави да спомене и прекомерното увлечение по "инжекциите за красота" и пластичната хирургия.

Звездите публикуват снимки в провокативни рокли в социалните мрежи, за да накарат целия свят да говори за тях. Преценете от какво се нуждаете: от скандална слава или от щастие в личния си живот?

20 доказателства, че сте независима жена

Имате "гладен поглед"

Всеки мъж, проблясващ на хоризонта, се смята за такъв "ловец" като потенциален претендент за ролята на любимия. Но момчетата не са толкова слепи, за да не осъзнават, че са сканирани, оценявани и им се поставят примки.

Понякога ви се струва, че излъчвате сексуални вибрации, насочвайки целия си чар към следващата "плячка". А околните (и особено мъжете) виждат твърде очевидни тежки опити на една самотна жена да се отърве от самотата си.

В общуването с жените мъжете оценяват лекотата. На етапа на флирта не е прието да давате на претендента да разбере, че скоро ще станете на трийсет, че е крайно време да помислите за деца и ви е омръзнало да лежите сами в студено легло. Какво да правите? Опитайте се да се отпуснете. Просто живейте и се наслаждавайте на живота. Опитайте се сама да се превърнете в най-добрата събеседничка и компаньонка на света, а иначе разчитайте на съдбата.

Заявявате пренебрежителното си отношение към любовта

"Не? Е, недей!" - Когато има суша на личния фронт, можете да се престорите, че не сте я искали. В живота има по-важни неща от любовта и секса. За да не би, не дай си Боже, някой да разбере колко си самотна и мрачна, правите всичко възможно да се развеселите, да говорите за прелестите на самотния живот, за женската самостоятелност.

Презирате на глас сапунените опери с любовни перипетии, иронизирате всякакви еротични сюжети. В смесена компания целият ви външен вид и поведение подсказват на другите, че флиртът с вас е безполезен: не ви интересува.

Тази позиция се потвърждава и от външния ви вид: обличате се подчертано удобно и практично, дори малко торбесто. Който не ви харесва, нека не ви гледа. Не приличате на щастлива жена, нали?

Преяждате

Дори не става въпрос за секса като такъв - жената най-трудно понася емоционалния глад. И понеже говорим за глад, много хора допълват липсващите хормони на щастието, като се глезят със сладкиши и други лакомства.

Търсене на налични удоволствия (храна), за да се заместят недостъпните (любов) - класически пример за поведението на неудовлетворената жена. Допълнителните килограми рядко правят някого по-привлекателен.

6 грешки, с които жените ОТБЛЪСКВАТ мъжете

Вие сте нервни и раздразнителни

Някои хора имат слънце и ясен ден, а вие имате сиви облаци над главата си. Всичко ви вбесява, всичко е лош късмет. Освен това изглеждате уморени: кожата ви е посивяла, косата ви е скучна, а под очите ви има кръгове. Медиците дори са подготвили резултати от научни изследвания, за да обяснят причината за това явление.

Редовният секс по взаимно съгласие, завършващ с оргазъм, осигурява на организма често освобождаване на ендорфини, "хормоните на радостта", в кръвта. Енергията и здравият сън през нощта означават прилични нива на ендорфини в кръвта, апатията и безсънието - недостиг.

Не може да се пренебрегне и дефицитът на окситоцин, наричан "хормон на любовта", който също се освобождава в тялото ни по време на полов акт. Той повишава устойчивостта ни на стрес и подпомага бързото възстановяване на тъканите. Друг хормон, без който жените копнеят и остаряват бързо, е пролактинът. Фертилността ни (способността за създаване на потомство), редовната менструация и свежият външен вид зависят от правилното ниво на пролактин в организма.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес