Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 неща, които жената не може да промени в мъжа

14 юли 2024, 22:12 часа

Искате ли да промените мъжа си? Няма да можете да направите това! Колкото по-рано разберете това, толкова по-бързо ще намерите радост и щастие. И това са чертите, които дамите се опитват да „коригират“ най-често в своите съпрузи.

1. Характер

Опитвате се веднага да намерите мъж, с когото няма да се срамувате. Приемете от самото начало: ако той е мек и нерешителен, той ще остане такъв. Ако е груб, ще продължи да бъде груб. Това са така наречените „фабрични настройки“ и не могат да бъдат променяни.

5 неща, от които един мъж се страхува най-много в една връзка

2. Навици

Ако в детството и юношеството човек е свикнал да прави нещо или, обратно, да не прави нещо, например, той не мие чиниите след себе си или поставя нещата в килера на купчини, без да подрежда нищо спретнато, приемете го просто като лошо време.

3. Страсти

Думите „навици“ и „зависимости“ звучат подобно, но не са едно и също нещо.

Страстите са хобитата на човека, неговите страсти, източници на вълнение и вдъхновение. За едни това е риболов, за други е алкохол, за трети е дори обичайното сутрешно мърморене и нуждата да бъдеш изслушван и съжаляван. Направете подарък на мъжа от вас - позволете му да се откаже от зависимостите си, не се борете с тях. Ще зарадвате и него, и себе си едновременно.

4. Родители

Някои жени не приемат родителите на мъжа си или поради сложните им характери връзката не върви гладко - и това се случва. Но във всеки случай не е нужно да ставате тяхна опозиция и да се опитвате да убедите мъжа, че не е имал късмет с родителите си, но с вас да. Това е тънък лед, не стъпвайте върху него. Родителите са били дадени на вашия човек първоначално, той няма да има други - просто го приемете.

Кога мъжете съжаляват за действията си, но не го показват?

5. Приятели

Някои мъже ценят много приятелите си. В същото време може изобщо да не харесвате тези приятели. Опитайте се да не се съревновавате с тях.

Не е нужно да ги обичате, дори не е нужно да общувате с тях. Просто не принуждавайте мъжа да прекъсне отношенията с тях заради вас, не го поставяйте пред избор: жена или приятели. Това ще разбие сърцето му и ще нанесе непоправими щети на перспективите за съвместното ви щастие, ако разчитате на него.

6. Бивши приятелки

Остава най-деликатната тема - "бившата". Много жени се опитват да нулират част от историята на своя мъж. Понякога искате вашият избраник да раздели живота си на „преди да ви срещне“ и „след“. Дамите понякога дори изискват той да признае всичко, което е имал преди, като непрекъсната поредица от грешки и публично да се отрече от тях. Това важи особено за всички бивши.

Оставете на вашия мъж неговия таен архив от спомени, дори ако понякога той влиза в тъмния килер на паметта си и сортира това, което вече е станало история.

Позволете му да се порови в миналото си, да ви сравни в мислите си с всички, които са били с него преди, и отново да се убеди с каква великолепна, невероятна, най-красива кралица на света живее сега!

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес