Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 знака, че може да сте заобиколени от негативизъм

22 септември 2024, 13:47 часа

В космическия балет на живота, енергиите се стичат и изтичат, оказвайки влияние върху ежедневните ни преживявания. Негативността, нежелан спътник, може да ни заобиколи тайно. Нека проучим астрологичните сигнали, които може да показват, че сте оплетени в мрежа от песимизъм.

Тези 5 неща нямат място в дома ви, за да не привличат негативизъм

1. Ретроградни откровения

Астролозите често приписват усещане за хаос и катаклизми на ретроградните планети. Ако се окажете в капана на цикъл от нещастия и разочарования, които се засилват по време на ретроградни периоди, космическите течения може да сигнализират за прилив на негативност. 

2. Нестабилни лунни вибрации

Луната, небесен фар, оказва дълбоко влияние върху нашите емоции. Ако сте се борили с промени в настроението или повишена емоционална турбулентност, лунната дисхармония може да е налице. 

3. Зловредни планетарни подреждания

В огромния гоблен на астрологията някои планетни комбинации могат да доведат до негативност. 

Ще ви унищожи отвътре: Дума, която никога не трябва да си казвате

4. Затъмнения, хвърлящи сенки

Затъмненията, както слънчеви, така и лунни, са мощни космически събития, които могат да хвърлят сянка върху живота ни. Ако сте били свидетели на значителни смущения или всепроникващо чувство на мрак по време на сезоните на затъмненията, астрологията може да държи ключа.

5. Изтичане на енергия от зодиите

Всеки зодиакален знак носи уникални енергии, които могат да повлияят на ежедневните ни преживявания. Ако сте се чувствали изтощени или претоварени, вашият зодиакален знак може да е в конфликт с преобладаващите космически енергии. 

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес