Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те зодии, които постоянно закъсняват

15 септември 2022, 21:32 часа

Невъзможно е да си навсякъде. Дори да изчислите точно часа на пристигането си, по пътя могат да се случат инциденти, които безмилостно разрушават графика. Има обаче хора, които се отнасят небрежно към своето и към чуждото време – могат да кажат, че вече са на път, а всъщност тъкмо се канят да излязат от вкъщи или да се появят след половин-един час без чувство на неудобство.

Ето кои знаците никога не идват навреме и не се притесняват особено от това.

1. Лъв

Кралете не закъсняват - Лъвовете смятат това правило за основа на своя график. Те са сигурни, че тяхното значение винаги е на първо място. Затова те се опитват да го подчертаят с всички налични средства, включително и закъснение, но със забележим външен вид. Лесно е да забележите Лъва на всяко събитие. В същото време за Лъвовете няма значение, че всичко вкусно вече е изядено, за тях основното ястие на събитието е лъвско дефиле в сиянието на своето величие.

Кои зодии могат да очакват значителна промяна в живота си?

2. Близнаци

Представителите на знака могат да станат герои на фантастичната книга, наречена „Точни Близнаци“. Това е така, защото сред хората от тази зодия малцина са тези, които идват навреме на срещите. Близнаците са запознати с времето само теоретично. И понякога искрено се опитват да пристигнат в определен час, но все нещо се обърква. Например, ако на излизане Близнаците забележат, че на любимата им лавица с книги се е натрупал прах, те могат внезапно да започнат да чистят.

3. Телец

Трябва да живее луксозно - това мото е основното кредо на живота на Телеца. Те се отнасят към срещите по същия начин. Основното нещо не е времето, а комфорта и удоволствието! Телците трябва да си уговорят срещи, на които да си прекарат забавно или полезно, защото без тях така или иначе гарантирано ще закъснеят.

Как закъсняват различните знаци на зодиака

4. Скорпион

Скорпионите са гении на планирането и майстори на дисциплината, но не всичко върви гладко с изпълнението на плановете и идеите. Те ще подготвят нещата за сутринта и дори ще навият будилника, но когато той звънне, Скорпионът най-вероятно ще го изключи и ще проспи цялото си време. Или може би дори ще реши, че сладкият сън е по-важен от плановете, които са изглеждали толкова важни и интересни предния ден.

За да може Скорпионът да стане навреме, трябва да му дадете работещ будилник - той ще избяга от собственика си и няма да се остави да бъде изключен. Опитвайки се да спре това мъчение, Скорпионът на 100% ще трябва да се издигне и да изпълни планираното.

5. Риби

Рибите обичат и знаят как да се наслаждават и да спят с удоволствие. Затова често закъсняват и провалят срещите именно поради този навик. За да имат представителите на знака поне наченки на дисциплина, те се нуждаят от някой, който да им пречи. И това не е само за съня, но и за други житейски ситуации. Само в този случай шансовете за навременно пристигане стават просто фантастично високи.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес