Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 модерни цвята коса, които ще са хит през есенния сезон

15 август 2024, 15:40 часа

Както в модата и грима, така и в коафьорството тенденциите се менят от сезон на сезон и по всичко личи, че и тази есен ще бъде в стила на естествените цветове и топлите тонове. Поне така твърдят някои от водещите световни колористи и фризьори, които вече започнаха да прогнозират тенденциите за предстоящия по-студен период. Тяхното вдъхновение разбира се са известни дами от сцената, които редовно ни „поднасят“ смели прически и радикални промени в цвета на косата .

Вижте още: Цветове на дрехите, които отиват на светлокафява коса - 6 печеливши опции

Тазгодишните есени тенденции в цветовете на косата ни учат на един много важен урок: по-малкото не винаги е повече. Докато чистата момичешка естетика, ваниловите момичета и минимализмът бяха в светлината на прожекторите, 2024 г. е повече за това да направим най-много – и то малко.

Не бъди просто брюнетка. Вместо това бъдете мафиотска съпруга брюнетка с богати, лъскави нюанси (мини роклята на Fran Drescher с леопардов принт също се насърчава). Медта може да е мека и изтънчена, но подправеният ром е нейната по-смела, по-дръзка сестра, която се оказва много по-забавна на парти. И вместо скучно маслено русо, оставете златните нюанси да се карамелизират за по-наситено, по-зряло крем брюле русо.

Естественото, израснало, медено русо е ходът за есента и получава бонус точки, защото е много по-лесно за поддържане от платиненото.

То е богато, кремообразно и ви помага да изглеждате така, сякаш сияете, дори когато времето захладнее.

Топлите кафяви тонове, съчетани с няколко акцента, очертаващи лицето, ще ви накарат да изглеждате живи през цялата есен и най-хубавото? Този цвят стои добре на всички!

Ако сте отегчени от балаяж и искате да подправите външния си вид, масивните акценти са правилният начин. Не е нужно да имате толкова голям контраст, колкото може би си спомняте Xtina rocking, но добавянето на плътни медно-руси отблясъци към вашите брюнетки кичури наистина може да подобри визията ви за есента.

Боб прическите са ходът за есента, не само, че редовното подстригване поддържа краищата ви остри, но също така помага да поддържате косата си здрава, блестяща и придава блясък

Днес ви представяме 5 цвята коса, които ще са хит през есенния сезон:

Вижте още: Прекрасна коса без балсам: Ето какво казват специалистите

 

Експресо

"Черешово" червено

Бора бора русо

"Тиквена" мед

Бебешко русо

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес