Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 желания, които не трябва да си пожелавате в новогодишната нощ

31 декември 2023, 18:11 часа

Нова година е време на невероятни чудеса, мечти и правене на желания. Има обаче някои тънкости, които трябва да се вземат предвид, за да не се наруши хармонията на изпълнението на желанията. Ето какви желания е по-добре да не си планирате да пожелаете в тази магическа нощ.

Какви желания никога не трябва да си пожелавате в новогодишната нощ?

1. Не правете желания за другите

Пожеланията за любимите хора често са пропити с добри намерения. Отправянето на желания за другите обаче може да доведе до това те да не се сбъднат или да не се сбъднат по най-добрия начин. По-добре е да оставим на всеки свобода на избор и желания и да се съсредоточим върху своите.

По стара традиция: Кое е основното ястие за Нова година?

2. Избягвайте негативния език

Важно е да формулирате желанията си положително. Използвайки частицата „не“, рискуваме да привлечем това, което не искаме. Например, вместо „Не искам да се разболявам“, по-добре е да кажете „Искам да съм здрав“. Позитивният език засилва намерението и създава положителна енергия за изпълнение на желанието.

3. Не желаете зло на другите

Новогодишната нощ не е време за отмъщение или негативни желания. Желания, насочени към нещастието на другите, могат да се върнат при вас. По-добре е да пожелаем на всички мъдрост, разбиране, самочувствие, което ще им помогне да станат по-добри, а не да им навредят.

111 оригинални пожелания за Нова година 2024

4. Не бъдете твърде конкретни относно желанията си.

Желанието да получите конкретна работа или да се срещнете с определен човек може да не е толкова привлекателно, колкото се очаква. По-добре е да се съсредоточите върху това, което искате да получите от ситуацията или връзката, вместо да се фокусирате върху конкретни детайли.

5. Не се ограничавайте до желания за богатство.

Пожелаването на точна сума пари може да ограничи потенциалните възможности. По-добре е да поставите желанията си на по-високо ниво, позволявайки на Вселената да ви предложи повече, отколкото сте очаквали.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес