Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 Фън шуй правила за портфейла ви, които ще привлекат пари в него

30 септември 2024, 09:10 часа

Древното китайско изкуство фън шуй съветва как да живеем по-добре и дава 5 стъпки за почистване на портфейла ви, за да имате повече пари за всичко, което искате.

Почистете го

За да започнете, извадете всичко отвътре. След това го избършете с влажна микрофибърна кърпа, обикновено е достатъчна само вода, а ако искате да преобразите повече портфейла си, можете да изгорите градински чай или билков тамян. Дръжте портфейла в дима с намерението да го изчистите от всяка лоша енергия.

Вижте още: Фън Шуй: Как да използваме елемента вода у дома за здраве, взаимоотношения и финанси

Изхвърлете всичко, от което нямате нужда

Извадете всички разписки, които наистина трябва да пазите, ако има такива, и изхвърлете всички останали - това ще означава по-малко бъркотия от хартия за вас и по-малко отпадъци от хартия за планетата. След това оставете безопасно всичко, което не е от първа необходимост (изтекли членски карти и кредитни карти и т.н.) и решете какво е необходимо да поставите обратно вътре.

Не забравяйте за вашите физически пари. Коригирайте разписките, организирайте ги по стойност и ги поддържайте в ред. Във фън шуй всичко - включително парите - е енергия в най-основната си форма, така че колкото по-добре се отнасяте към парите си, толкова по-добре ще реагират на вниманието.

Организирайте правилно това, което използвате често

Вземете със себе си само нещата, от които наистина се нуждаете. Поставете това, което винаги посягате, отпред и в центъра. Изхвърлете членските карти, кредитните карти, които никога не използвате, и визитките. Този вид безпорядък може да причини претоварване.

Отнасяйте се добре с портфейла си

Когато приключите с организирането на портфейла си, не го хвърляйте обратно в претъпканата си чанта. Бъдете благодарни за портфейла си и изобилието, което представлява, и се закълнете да го поддържате. Някои практици казват, че трябва да изберете портфейл въз основа на щастливите цветове във фън шуй, но е много по-важно да имате такъв, който отговаря на вашите нужди и остава чист и подреден.

Вижте още: Фън Шуй: Тези 2 растения привличат паричен поток в дома

Направете го по-вълшебно

Голямата енергия може да привлече повече добра енергия, така че напълнете портфейла си с доза позитивизъм. Може да искате да напишете няколко от вашите намерения на малка карта за бележки и да я запазите с парите. Или, ако искате да затвърдите ново убеждение за себе си и своята стойност, сложете тази бележка в портфейла си, така че да ви поздравява всеки път, когато го отворите. Използвайки класическия Закон за привличането, можете също да си напишете чек за всяка сума пари, която искате да получите, и да я съхранявате на сигурно място в портфейла си.

Фън Шуй ни казва, че енергията тече свободно там, където има хармония и ред. Въпреки че портфейлът може да изглежда малък, той може да бъде началото на голяма трансформация.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес