Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 начина да накарате мъж Риби да се влюби във вас

26 април 2022, 20:50 часа

За креативните, емоционални Риби не е трудно да се обвържат, като се има предвид, че имат толкова силен порив за връзка. Понякога емоционалната интензивност на мъжа Риби може да бъде поразителна за много хора. Но не се притеснявайте, ето няколко съвета как да използвате собствената си чувствителност - дори и да е заровена дълбоко в себе си - за да се свържете с чувствителния мъж Риби.

4-те зодии, които изпитват съмнения в началото на всяка връзка

4 начини, които ще ви помогнат да накарате мъж Риби да е обсебен от вас

1. Изведете мъжа Риби на разходка сред природата.

Независимо дали става въпрос за поход или разходка в градина, мъжът Риби би искал да бъде отведен сред природата. Рибите се управляват от планетата Юпитер, което им дава силно чувство за духовност. Мнозина намират духовност в природата, особено воден знак като Риби. В астрологията водата е елементът, който свързва всички аспекти на природата.

2. Пуснете се по течението.

Рибите са променлив знак, което означава, че тъй като са родени в края на своя сезон - зимата, те са много адаптивни. Рибите приемат, че нещата се променят, те свършват и започват наново. Притискането на мъж Риби по какъвто и да е начин ще го накара да се почувства в капан или манипулиран срещу това какъв е той наистина. Показвайки, че можете да се адаптирате към променящите се обстоятелства с него, ще накарате мъжът Риби да се чувства спокойно с вас.

5-те зодии, които се нуждаят от повече лично пространство във връзката

3. Бъдете емоционално уязвими.

Рибите са воден знак, който ги настройва към собствените им емоции, като проявява силна емпатия към емоциите на другите. Да се ​​разголиш емоционално е най-секси нещото, което можеш да направиш за мъж Риби, освен да се разголиш физически. Това, че сте уязвими, ще ви сближи. Той ще има по-дълбоко разбиране за това кой сте и ще се чувства комфортно да споделя по-дълбоките си емоции с вас.

4. Направете романтичен жест.

Мъжете Риби не очакват да бъдат направени за тях големи романтични жестове, дори ако те планират такива. Така че да го разглезите с романтика би било много приятна изненада. Мисълта и креативността, които влагате в жеста си, със сигурност ще накарат Рибите да припаднат от удоволствие.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес