Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които ще се разведат в края на ЛЯТОТО

29 август 2021, 06:22 часа

Разводът не е нещо срамно, страшно, немислимо – това, което всъщност е било преди няколко десетилетия.

Раздялата между двама души е съвсем нормално и обичайно явление. Истината е, че когато съществува сериозно разминаване между характерите, по – добре е да се вземат навременни мерки, вместо това да се изчаква и изчаква, и изчаква.

Нека не забравяме нещо изключително важно, а то е, че животът е един. Колкото по-рано се научим да го уважаваме, с толкова повече щастие ще заравяме душите си.

В края на лятото 3 зодии ще минат през бракоразводно дело. Не го намираме за нещо толкова страшно и осквернително, но със сигурност не е и от най-приятните ангажименти.

Ето кои са 3 – те зодии, които ще свалят халките в края на лятото:

• Телец

Да, Телците със сигурност не са от хората, които искат да свалят халката от пръста си, но пък ще трябва да го направят, ако искат да продължат напред, отърсени от стрес, напрежение, тъга и самота.

• Близнаци

Още една зодия, на която й предстои раздяла с половинката. Представителите й обаче съвсем няма да са с наведена глава, защото са на мнение, че много скоро хубавите неща ще ги навестят и ще им сервират всички онези хубави емоции и преживявания, които всеки човек копнее да изпита.

4 зодии, които обичат да бъдат сами

• Водолей

Да, на Водолеите няма да им е лесно в края на лятото. Те винаги успяват да се замесят в емоционални бъркотии, които превземат съзнанието им. Това е единствената зодия, която преживява случващото се с всичките си сетива.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес