Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

2-та най-опасни дни през октомври 2024 г

24 септември 2024, 18:00 часа

Най-опасните дни през месец октомври са дните, в които ще трябва да бъдете максимално внимателни. Енергията на звездите и планетите по това време ще бъде наистина разрушителна, така че астролозите съветват да не забравяме за точността.

Да знаете кои дни от месеца ще бъдат опасни несъмнено е полезно. Списъкът с благоприятни дни също ще ви помогне да получите пълна представа за октомври. Не забравяйте, че този път за всеки лош ден има поне три добри. Вселената никога не ни остава длъжна и този път не е изключение.

 

Още: За кои зодии ще има пачки по стотачки през октомври?

2 октомври – пръстеновидно слънчево затъмнение

Това затъмнение ще се случи във Везни. По-опасно е, защото ще бъде изключително непредвидимо. Везните ще нарушат хармонията, противно на сакралното си значение. Това ще бъде ден, в който хората лесно могат да ви излъжат и манипулират, за да постигнат целите си, дори и да не са най-важните. Това е изключително лошо нещо. Това, което можете да направите, е да им върнете услугата. В никакъв случай не отмъщавайте и не се опитвайте да отразявате поведението на вашите приятели и врагове. Това определено не е най-добрата стратегия. Запазете енергията си за нещо приятно и важно. Добротата срещу всичко е най-добрата стратегия за 2 октомври.

 

9 октомври - началото на ретроградното движение на Юпитер

Още: Кои зодии ще имат нужда от подкрепа и разбиране в началото на октомври 2024 г.

В такива периоди вътрешният свят на хората се изпълва с негативни емоции. Възможни са непредвидени забавяния, крах на планове, проблеми в отношенията. Всичко това ще обезпокои много от нас и ще ни накара да се тревожим излишно.

Вместо да търсят компромиси, хората по време на ретро периода на Юпитер ще станат затворени и отбранителни, особено през първия ден и през първите няколко седмици след като планетата започне своето ретроградно движение. Възможно е и най-малките несъответствия да доведат до кавги. Когато общувате с другите, трябва да останете изключително тактични. По-добре е да завършите нещата, без да ги изоставяте наполовина.

През октомври: Кои зодии ще се чувстват на върха на света?

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес