Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 причини, поради които зодия Риби са трудни, но толкова обичани

11 ноември 2022, 23:02 часа

Рибите са най-трудната зодия за връзка. Трябва да признаете, че нямате представа какво се върти в главата на вашия приятел Риби. Ако вие самите сте родени под този знак, тогава вероятно не винаги можете да разберете собственото си съзнание!

Ето 10 причини, поради които никой не разбира Рибите и защо това е напълно нормално.

1. Риби – 12-ият знак от Зодиака

Риби е последният знак от Зодиака. Всеки, който е роден под този знак, е експлозивна смес от характеристиките на всичките 11 предишни знака.

Това означава, че понякога е наистина трудно за Рибите да разберат себе си и чувствата си. Ето защо те са толкова нерешителни и често вземат абсолютно глупави решения.

Положителната страна на тези хора обаче е, че са много отворени. Рибите са приятел, който винаги казва „да“, дори и по-късно да съжалява.

И все пак Рибите са хора, които са ориентирани повече към логиката, отколкото към чувствата. Въпреки че извършват импулсивни действия, те обикновено мислят, преди да направят нещо.

2. Рибите винаги търсят нови преживявания.

Рибите са постоянно в търсене на нови неща и преживявания. А най-щастливи са, когато намерят човек, който е готов да сподели с тях жаждата им за приключения.

Обикновено Рибите имат най-успешни връзки с тези хора, които като тях обичат хаоса и шума.

Ако Рибите попаднат в капана на „стабилността“ и предвидимостта, вероятно ще предприемат импулсивни действия и ще се възползват от първата възможност за радикална промяна в живота.

Основни характеристики на зодия Риби

3. Те са състрадателни

Рибите са много състрадателни хора. Често реват по мелодрами и постоянно даряват по някоя и друга сума за благотворителност. И те правят всичко това искрено, а не за показност. Така че, ако търсите внимателен и грижовен партньор за цял живот, погледнете по-отблизо Риби.

4. Трудно им е да различат реалността от фантазията.

Рибите са основните мечтатели на Земята. И всичко това, защото техните небесни покровители са Юпитер и Нептун.

Рибите непрекъснато бързат в търсене на нови и нови цели, не могат нито да се успокоят, нито да си спомнят нещо.

5. Те съчувстват

Рибите са изключително чувствителни хора. Понякога чуждите емоции ги завладяват толкова много, че не могат да се справят със собствените си.

Всъщност това е плюс, а не минус. Дори само защото, ако имате нужда някой да ви протегне ръка, определено ще повикате Риби.

6. Могат да мислят нормално само когато са сами.

Ако Рибите се затворят в една стая поне за час, тогава те със сигурност ще използват това време, за да се подредят и да съставят някакъв нов план за завладяване на света.

Защо е трудно да разберете зодия Риби

7. И все пак: дълбоко в себе си те са интроверти

По принцип това означава, че те се опитват да се обграждат с нови хора винаги и навсякъде. Те обаче почти никога не знаят как да превърнат тези познати в истински приятели.

8. Те са приятели с всички

Рибите винаги се надяват, че хората ще покажат най-добрата си страна с тях. Те са перфектните адвокати. Най-малкото винаги призовават „да не съдим другите хора, докато не се докаже вината им“.

9. Рибите са чувствителни и емоционални.

Бъдете внимателни, когато решите да направите поредната забележка на Рибите за това, че говори твърде много. Вашият приятел може да се обиди много повече, отколкото си мислите.

10. Рибите обичат модели за подражание.

Те толкова много искат да живеят, че един живот, техният собствен, не им стига. Рибите предпочитат да живеят няколко живота в един и затова, когато пробват различни роли, това е нормално и естествено. Не ги обвинявайте в двуличие.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес