Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Викове и счупени стъкла: 44-годишен преби млада жена с прът в Бургас

20 май 2024, 09:48 часа • 1742 прочитания

44-годишен преби млада жена с прът в Бургас, съобщиха от областната дирекция на МВР. Случяат е от нощта на петък срещу събота. 

Полицаите станали свидетел

Всичко започнало с полицейски обход на района на "Меден Рудник".  служители от Четвърто Районно управление - Бургас чули викове и силен шум от счупване на стъкло. Спирайки пред блока забелязали през прозорец на жилище на първия етаж мъж да нанася побой над жена. Намесили се своевременно.

Жената била пребита с дървен прът

Установен и задържан е извършителя на побоя – 44-годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания за извършеното и предал дървен прът, с който нанесъл ударите по ръката на жертвата. По случая е образувано бързо производство. ОЩЕ: Домашно насилие: Мъж преби жена си в Кърджали

Откарали я в болница

Потърпевша се оказала 22- годишна жена от Ямбол, която със силни болки в областта на лявата ръка, е откарана в УМБАЛ – Бургас. При медицинския преглед е констатирано, че същата получила фрактура на лакътя на лявата ръка.

Намерили наркотици

Извършено е претърсване в обитавнаия дом, като са намерени и иззети : пластмасова чаша с бяло кристалообразно вещество - амфенамин, два стъклени огнеупорни капака с налепи от вещество, чийто точен произход е в процес на изясняване, свивка със суха зелена тревна маса - канабис, електронна везна, кутийка с червеникаво прахообразно вещество, две стъклени колби и пластмасова купа, по които имало остатъци от полепнало бяло вещество, бутилка с надпис "Фосфорна киселина 85 %" и други. ОЩЕ: Доживотен затвор за мъж, убил бившата си съпруга по мъчителен начин

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес