Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Прокуратурата погна "Мис Силикон"

15 февруари 2024, 12:49 часа • 2385 прочитания

Софийската районна прокуратура започват проверка за ново нарушение срещу "Мис Силикон" Катрин Йорданова. Това става след подаден сигнал за опасно шофиране по столичен булевард.

Преди два дни от Асоциацията на пострадалите при катастрофи съобщиха, че ще внесат в прокуратурата сигнал за клипчето, на което "Мис Силикон" кара без ръце. „Тя ще прецени дали това е престъпление или не, има си начини, експертизи. Там наказанието е до 3 г. лишаване от свобода“, заяви Илия Тодоров.

ОЩЕ: Ще повдигнат ли обвинение на „Мис Силикон“ и какво наказание я грози?

Припомняме, че Йорданова качи видео в профила си във TikTok, на което се вижда как шофира и едновременно с това гали кученце. "Ей така се возим, приятели", хвали се тя, раздава целувки и не държи волана на колата с ръце.

След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая е необходимо да се извърши проверка. Такава е възложена на 2 РУ – СДВР, като наблюдаващия прокурор е дал указания за действия, които следва да бъдат извършени в хода й.

ОЩЕ: "Мис Силикон" проговори след ареста: Не е като да си в петзвезден хотел, тестовете са фалшиви

Хваната да кара дрогирана

Катрин Йорданова беше хваната да кара след употреба на кокаин. Кръвната проба също доказа наличие на наркотика в кръвта й. Тя прекара една нощ в районното и беше пусната под парична гаранция.

ОЩЕ: Хванаха „Мис Силикон” да шофира дрогирана

Името на „Мис Силикон” нашумя, след като показа в социалните мрежи как шофира луксозния си автомобил с 256 км/ч.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес