Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Откриха жив отвлечения Адриан Златков

11 септември 2017, 00:40 часа • 9192 прочитания

Тази вечер бе открит отвлечения Адриан Златков изоставен на пътя на около 20 км преди Панчарево. Информацията беше потвърдена официално от МВР.

Общото му състояние е добро. Случайни минувачи са го качили в кола и са го закарали до бензиностанция в района на Горубляне. Там Златков се е свързал сам с родителите си, които са дошли да го приберат, предаде БНТ.

"Адриан си е вкъщи, добре е, не е упражнявано насилие над него", каза за bTV баща му Тони Златков. Той добави пред Нова телевизия, че всички са изморени и изрази вяра, че извършителите ще бъдат заловени. Златков беше категоричен, че не знае кой е причинил всичко това на семейството му и не коментира дали е платен откуп за сина му. Има слухове, че са платени 3 млн. лева, за да бъде освободен Адриан.

Припомняме, че младият мъж изчезна рано сутринта на 30 август. Колата му беше намерена на пътя за с. Герман, близо до дома на семейството му. В нея бяха останали личните му документи и телефон.

Бащата на 25-годишния Адриан е собственик на автокъща за луксозни автомобили "Софавто". Две бяха основните версии, по които полицията работеше - влошени бизнес взаимоотношения на бащата или на самия Адриан с евентуалните му похитители.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес