Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Момче е обезобразено след жесток побой в София

22 юли 2024, 08:25 часа • 1598 прочитания

Младеж е обезобразен след жесток побой в София. Пострадалият е бил опериран в „Пирогов”.

Как се стига до насилието?

Младежът разказа в ефира на Нова телевизия, че излязъл с приятели. Решили да звъннат на още едно момче. "Трябваше да се видим на място, което той посочи,но не дойде. Вместо него дойдоха четирима непознати, които ме нападнаха в колата”, разказа той.

ОЩЕ: Частни охранители пребиха жестоко готвач е ресторант в София

Момчето познава само един от нападателите. "Само чух едно от момчетата да казва: „Ти на брат ми ли...?”. След това ме налагаха, че не чух за какво става въпрос”, казва пребитият младеж.

Свидетел на нападението става и едно момиче, което било в колата. "Видях, че четири момчета излизат от храстите и тръгнаха да отварят всички врати и багажника, тръгнаха да го бият. Той се молеше да спрат, но те не спряха”, разказа тя.

ОЩЕ: Мъж е с опасност за живота след нападение с нож в Стара Загора

Бащата на пострадалото момче сподели, че го е намерил в плашещо състояние. "Обадиха ми се по телефона и ми казаха, че синът ми е пребит в парк „Овча купел”. Веднага отидох. Видях го в трагично състояние - в кръв, плачеше и викаше, че са го пребили. Дойде патрул на полицията, извикаха линейка, транспортираха го в „Пирогов”. Там констатираха, че е със счупен нос, скула, кръвоизлив, сътресение на мозъка, задух в гърдите, изтръпване на ръката. На следващия ден нещата бяха още по-трагични и се наложи операция”, разказа бащата.

Пребитият е подал жалба в полицията. Не се знае дали нападателите са задържани.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес