Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Семейни забавления: Хитови филми и сериали през август в EON Видеотека

09 август 2024, 18:17 часа • 642 прочитания

Направете вашата семейна ваканция още по-незабравима с препоръчаните заглавия в EON Видеотека от Vivacom. Този месец във видеотеката ще можете да гледате хитови български филми и сериали, чуждестранни нови продукции и много други, подходящи за цялото семейство. Част от заглавията включват новата документална поредица „Жажда“, хитовия български филм „Живи легенди“ и сериала  „Хотел на плажа“.

„Жажда“ с Шей Мичъл е документална поредица от каталога HBO On Demand.

Шей се отправя навътре в Свещената долина с приключенския фотограф Мариано Бреча, за да проучи два любими продукта на инките. Планинска дестилерия на 2700 метра над морското равнище изработва новата национална напитка на Перу и предизвиква вкусовите рецептори на Шей с отварите си от странни смеси. Миксологично дуо от световна класа отвежда Шей до източника на тяхната тайна съставка, преди да я запознае с местен агроном, който прави вина от необичайна реколта. По пътя Шей се изправя лице в лице с най-големия си страх, пробва гъст чай, изпива коктейл севиче и се сблъсква с препятствие, докато обикаля Мачу Пикчу в търсене на духовен начин на живот.

„Живи легенди“ е български комедиен филм от каталога Arena Play.

Павел е тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Той решава да се върне в родния си град, за да ги открие. Пристигайки там установява, че те отдавна са поели в различни посоки, прекъснали са връзката помежду си и за най-голямо негово учудване са направили редица компромиси със себе си. С детския си начин на мислене Павел решава да ги върне към тийнейджърските им години, като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

„Хотелът на плажа“ е сериал от каталога Pickbox NOW.

Сериалът е създаден от Камила Лекберг, кралицата на скандинавските криминални бестселъри. Представлява вълнуваща смесица от сапунена опера и криминална драма и участват най-големите звезди на Швеция. Вернер Гиленмарк, собственикът на хотел, празнува своя 60-и рожден ден. Всички са поканени, включително и съперникът му Егил Грип. Но след един инцидент събитието приключва внезапно и скоро след това опасни тайни започват да изплуват.

Тези заглавия и много други, ще намерите в EON Видеотека, най-голямата видеотека в страната.*

* Най-голяма видеотека в България: Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg.

Още: United Group и Eutelsat разработват следващо поколение сателитна телевизия

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес