Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След 10 години пауза: Камерън Диас се завръща в киното

18 октомври 2024, 15:41 часа • 498 прочитания

Камерън Диас даде повече подробности за завръщането си към актьорството след дългогодишна пауза. Преди предстоящите си проекти "Отново в действие" и "Шрек 5", 52-годишната актриса разказа за пътя си като актриса.

Говорейки за завръщането си към правенето на филми след почти десетилетие, Диас заяви пред "The Hollywood Reporter": "Това беше точното време за семейството ми. След COVID дълго време бяхме в къщата, което беше невероятно и проблемът беше, че вероятно щяхме да останем там, щяхме да сме там и сега", добави тя.

Още: Камерън Диас: Съпрузите трябва да спят в отделни спални

Какво се случи през последните 10 години

Снимка: Getty Images

След като за последно участва в римейка на "Ани" през 2014 г., Диас се фокусира върху семейството, като се омъжи за 45-годишния Бенджи Мадън през 2015 г., а през декември 2019 г. посрещна дъщеря си Радикс. Двойката обяви появата на своя син Кардинал през март тази година.

Актрисата от "Ангелите на Чарли" и основателка на винарска изба "Авалин" продължи да разказва, че по време на прекъсването си от Холивуд хората са казвали: "Всичко свърши", а аз отговарях: "Не, не е, не е свършило за мен. Така че трябваше да навия себе си", добави Диас, цитирана от БГНЕС.

Още: Камерън Диас с уроци в интернет по отваряне на шампанско

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес