Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да перете и сушите спално бельо: Съвети за подобряване на съня и увеличаване на енергията

19 февруари 2023, 16:33 часа

Сънят е неразделна част от живота на всеки от нас и трябва да бъде не само пълноценен, но и удобен. Експертите в областта на биоенергията препоръчват да се научите как правилно да се грижите за спалното бельо, за да увеличите енергията и да се отървете от кошмарите.

Сънят заема значителна част от живота и колкото по-удобно е леглото, толкова по-добра ще бъде почивката. Експертите препоръчват не само да обръщате внимание на мястото за спане, но и да изберете правилното спалното бельо, което ще ви хареса. Правилната грижа за спалното бельо, наред с други неща, ще ви помогне да презаредите батериите си и да подобрите съня на моменти.

Спално бельо топ 7 съвета при покупка

Обичайно е спалното бельо да се сменя в съботния ден, когато всички стаи се почистват всяка седмица. Прането на дрехи в този ден ще подобри микроклимата в семейството и ако Новолунието се падне по това време, тогава семейството ще бъде осигурено с хармония и просперитет и кошмарите ще изчезнат

Пране и сушене на спално бельо може да се прави в четвъртък. Експертите в областта на биоенергетиката отбелязват, че тези, които искат да намерят щастие и добро здраве, трябва да перат и гладят спалното бельо преди изгрев слънце.

Сушенето на дрехи на ярка слънчева светлина ще помогне за попълване на резерва от енергия. Ако окачите дрехи да изсъхнат в мразовит ден, ще можете да поддържате отлично здраве или бързо да се възстановите от болест.

Как да изберем спално бельо, за да привлечем любов, пари и късмет?

Отказът от пране и гладене на дрехи по време на големи религиозни празници, както и в последните дни на затихването на нощното светило, също ще помогне за увеличаване на енергията.

За да се предпазите от кошмари и да подобрите качеството на съня, можете да си създадете навик да не сменяте бельото в неделя, както и да не перете и гладите спално бельо в този ден.

Не пипайте спалното бельо в петък и сряда. Тези дни се считат за тежки по отношение на енергията, а прането и гладенето могат да причинят изтичане на жизненост, както и влошаване на благосъстоянието и нарушаване на съня.

Обичайно е спалното бельо да се глади през светлата част на деня - по този начин ще бъде възможно да се отървете от злите духове и болестите, които изяждат здравето и енергията.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес