Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Иновативна преброителна система за първи път в Европа на TEEN BOOM FEST ’24 в Бургас

05 август 2024, 15:47 часа • 624 прочитания

Очакванията са петото издание на най-обичания и разпознавам младежки формат в България да посрещне над 12 000 души от цялата страна. Това ще се случи в двата фестивални дни - 17 и 18 август, с еднакво наситена и разнообразна програма, на добре познатата локация – Морска гара Бургас.

Всеки гост на събитието ще бъде отчетен от иновативна преброителна система IRIS, която използва биометрични данни , които елиминират необходимостта от хартиени билети и смартфони. Освен за валидиране на билети тази система може да се използва и за разплащания и за потвърждаване на самоличност, гарантирайки напълно защитени данни на всеки посетител. В случая с тийн фестивла в Бургас, който се провежда при вход свободен, системата ще отчете реалния брой посетители – предизвикателство, което показва голямата отговорност и всеотдайност на организаторите. Това ще покаже реалния интерес към събитието, без да се злоупотребява с броя на посетителите.

Фен срещите са обявени за 16.00 часа , а музикалната селекция е повече от силна. На голямата сцена ще излязат любимите на всички Дара, Торино и Пашата,V:RGO X EMIL TRF, VALL, Атанас Колев, Боро Първи, dj Pancho, сензацията I.N.I . Изненада към всички почитатели на фестивала е и първото участие на добре познатия Криско.

Хиляди ще празнуват рождения ден на формата,без аналог, стартирал в Бургас, преди пет лета, а организаторите са подготвили безброй изненади – фен срещи с най-интересните и следвани инфлуенсъри , влогъри, музиканти и артисти. Сред тях са :ЕVA, Ясмин Кирилова, Йоан-Петър, Пеши-Гоши, Дени, Семейство Роглеви, Black Gogo, Славина, Ивайло Захариев, Alexander Vlog, Alexcheto, Izabel, EI BO, Linsho, Megsunn, Presinka, Sanfeff & Stella, Изабел, любимите двойки от „Един за друг” Даяна и Йордан , Вики и Жоро.

Teen Boom Fest се реализира с партньорството на Община Бургас, Mentos, Kubeti, Nescafe, Nestea, Queen’s, Парти агенция „Кригея“ и др.

Ексклузивен партньор на събитието е банка ДСК.

Всеки, който притежава карта ДСК Тийн или ДСК Старт, ще получи достъп до Golden Circle пространството, намиращо се в непосредствена близост до сцената на TBF. 

Още: В два поредни дни в Бургас ще се проведат безплатни изследвания за ХИВ

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес