Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никол Кидман: Нямам смелост да гледам новия си филм

28 август 2024, 10:43 часа • 2194 прочитания

57-годишната актриса Никол Кидман се превъплъщава в образа на високопоставен изпълнителен директор в новия еротичен трилър "Babygirl", но изпитва колебание дали да се появи на премиерата му на кинофестивала във Венеция.

Носителката на "Оскар" - която участва във филма заедно с Харис Дикинсън, Софи Уайлд и Антонио Бандерас - заяви пред списание "Vanity Fair": "Има нещо в мен, което ми казва: "Добре, това е създадено за голям екран и за да бъде видяно от хора. Не съм сигурна, че съм достатъчно смела".

Още: Порасналите дъщери на Никол Кидман са истински красавици (СНИМКИ)

Защо не смее да го гледа?

Никол твърди, че "Babygirl" е най-открояващият се филм в кариерата ѝ. Тя споделя: "Никой не може да се похвали с това, че се е снимал в него. Снимала съм филми, които са доста разобличаващи, но не като този".

Никол се чувства особено притеснена от сексуалните сцени. Холивудската звезда обяснява: "Сякаш, боже, правя това и сега всъщност ще го види целият свят. Това е много странно чувство".

Никол Кидман и Зак Ефрон, снимка: Getty Images

По-рано тази година Никол изигра екранната любов на Зак Ефрон в "Семейна афера", а актрисата преди това призна, че смята сценария за глътка свеж въздух, припомня БГНЕС.

Още: Новият филм "Снежанка": Расизъм, сексизъм и битка между Израел и Палестина (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес