Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Безсилен" - нова книга от Елси Силвър

16 октомври 2024, 12:35 часа • 304 прочитания

На 22 октомври 2024 г. излиза новата книга на Елси Силвър "Безсилен" от издателство "Хермес".  

За авторката

Елси Силвър постига световен успех с поредицата „Честнът Спрингс“, която се превръща в TikTok сензация. В свободното си време обича да готви, дегустира екзотични храни, пътува и да прекарва време със семейството си сред природата. Признава, че напоследък е привърженик на ставането в пет сутринта, за да изпие първото си кафе на спокойствие и необезпокоявано да се потопи в света на думите.

Още: Елси Силвър: Нищо не може да се сравни с усещането да пишеш за самия себе си

За книгата

Двама неразделни приятели от детството. Две разбити сърца. Едно импровизирано пътуване из канадските планини, за да се откъснат от света. И нищо повече, или поне те така си мислят...

Джаспър Джървис е суперзвезда на канадския хокей и любимец на публиката. Но за красивата примабалерина Слоун той винаги е бил момчето с тъжни очи и златно сърце, изоставено от родителите си, но приютено и отгледано от чичо ѝ Харви като един от собствените му синове. Момчето, превърнало се в силен мъж, в когото тя е тайно влюбена от години. Но понеже той така и не отвръща на чувствата ѝ, тя се сгодява за друг. В деня на сватбата им обаче научава за изневярата на бъдещия си съпруг. Слоун решава да избяга от всичко и всички... заедно с Джаспър. Двамата се отправят на пътуване по планинските пътища до фермата на братовчедка ѝ Вайълет. Но колкото повече време прекарват заедно, толкова по-трудно става да се контролират. Джаспър вече не гледа на Слоун като на по-малка сестра. И не я докосва по онзи невинен начин, а очевидно копнее да бъде с нея.

След като я е пренебрегвал с години обаче, сега ще трябва да докаже, че чувствата му са истински. Преди да я изгуби завинаги.

Още: Откъс от "Честнът Спрингс", Елси Силвър

 

"Безупречен" - първата книга от еротичната поредица "Честнът Спрингс", превърнала се в TikTok сензация

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес