Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заради несериозно отношение: ЦСКА разкара колумбиец

07 януари 2024, 14:47 часа • 3336 прочитания

ЦСКА се раздели с първи футболист през зимния трансферен прозорец. Става въпрос за колумбийския нападател Браян Морено. Договорът на 23-годишния играч е прекратен по взаимно съгласие. Новината бе съобщена официално от клуба.

ЦСКА обясни защо се е стигнало до раздяла

Според информациите раздялата между ЦСКА и Морено е предизвикана от несериозното отношение на футболиста. „Червените“ обявиха, че всички в клуба са се опитали да го подтикнат към „професионално поведение и спазване на работната етика, но желанието му е било друго“.

❗️Информация относно бъдеще на Браян Морено Считано от днес Морено вече не е част от ЦСКА. Двете страни се разделиха...

Posted by CSKA Sofia FC on Sunday, January 7, 2024

Морено е нямал желание да спазва работната етика

„Информация относно бъдеще на Браян Морено. Считано от днес Морено вече не е част от ЦСКА. Двете страни се разделиха по взаимно съгласие. Въпреки опитите на всички да го подтикнем към професионално поведение и спазване на работната етика, желанието му беше друго“, написаха от ЦСКА.

Кариерата на Браян Морено в ЦСКА

Браян Морено

Браян Морено пристигна в ЦСКА в началото на 2024 година като свободен агент, след като договорът му с колумбийския Атлетико Уила изтече. В началото нападателят имаше проблеми с адаптацията, но през миналия сезон се превърна в третия голмайстор на тима, след като вкара 10 попадения в общо 33 мача във всички турнири.

В края на миналата кампания Морено получи контузия и дълго време се лекува. Той се завърна в игра в края на август в двубоя срещу Черно море. Колумбиецът обаче така и не успя да спечели доверието на Нестор Ел Маестро и в крайна сметка записа едва 3 мача за „червените“ и общо 35 минути на терена.

Онзи ден пък стана ясно, че араби са пратили оферта за голмайстора на ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес