Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци Стефанов: Левски мечтае за титла, но това е „Сън в лятна нощ“, Бербатов май взима властта в ЦСКА

29 август 2024, 17:27 часа • 1523 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов взе отношение за случващото се в българския футбол в последните дни. Босът на „белите“ говори пред колегите от „Спортал“ като заяви, че според него Димитър Бербатов взима властта в ЦСКА. Той също така бе категоричен, че Левски може да мечтае за титлата в Първа лига, но това е „Сън в лятна нощ“.

Венци Стефанов коментира и казуса с промяната на програмата на Първа лига заради Вечното дерби между двата гранда на българския футбол. Според него решението на Апелативната комисия няма да наруши календара.

Какво каза Венци Стефанов

ЦСКА Левски Тобиас Хайнц Асен Чандъров

„Не виждам чак такъв проблем, програмата не се нарушава кой знае колко. Проблемът в случая идва от Столична община - като се бяга от отговорност, така се получава. Какъв би бил проблемът да се играе Левски - ЦСКА в делничен ден - никакъв, случвало се е, няма нищо страшно. Но Столична община не подходи както трябва. Не мисля, че Футболният съюз има вина в случая. За полицията не искам да казвам нищо - там не знаят къде се намират в момента“.

ЦСКА ще се вдигне с Александър Томаш начело, макар че какво от това - и всичките мачове да спечелят до края на сезона, шампиони няма да станат. Този сезон го изпуснаха. Директорчетата каква вина имат - те са на заплата и изпълняват, едва ли имат те последната дума. Познавам ги - свестни момчета“.

„Томаш е бил в Славия, познавам го добре, сериозно момче е, възпитано. Струва ми се, че Бербатов взима властта в ЦСКА. Така изглежда - всички негови хора, неговият екип е в ЦСКА. За Левски какво да ви кажа. Може да мечтаят за титлата, но това е „Сън в лятна нощ“, заяви Венцеслав Стефанов.

По-рано днес пък от Левски атакува яростно БФС заради решението за Вечното дерби.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес