Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на ЦСКА 1948 преди домакинството на Черно море: Заложете на единица

21 септември 2023, 17:29 часа • 1928 прочитания

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов очаква от своите възпитаници да постигнат победа срещу Черно море в домакинството в петък. На пресконференция преди мача Панайотов шеговито посъветва хората да заложат на "единица" за този двубой (домакинът да спечели - б.р.).

Панайотов уверен в победата на ЦСКА 1948 

Попитан за това дали има "двойка" в този мач, Панайотов отговори: "Заложете на единица." Той се върна и към предишния мач срещу ЦСКА, загубен с 0:2. Панайотов смята, че неговият тим не е влязъл достатъчно мотивиран, въпреки че от тренировките преди мача е бил уверен, че това ще се случи.

Николай Панайотов

Николай Панайотов се върна към загубата от ЦСКА

"За мен също беше учудващо с оглед на това как виждах футболистите си да тренират. Бях убеден, че ще влезем в мача изключително мотивирани. Имаше пропуски, анализирали сме, видели сме си грешките", каза Николай Панайотов по отношение на загубата на ЦСКА 1948 от ЦСКА.

"Очаквам отборът да се вдигне психически след последния мач и да покаже добро лице. Определено времето ни беше два дни по-малко за нас, опитахме се да коригираме някои неща и се надяваме да се получат", добави още Николай Панайотов.

Какво още каза треньорът на ЦСКА 1948 преди мача с Черно море, четете в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес