Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорска рокада в Първа лига: Столичен тим ще търси промяната със стар познайник

30 септември 2024, 09:56 часа • 663 прочитания

Един от клубовете с големи традиции в българския футбол - Локомотив София, извърши треньорска рокада в търсене на положителна промяна в представянето на отбора. "Железничарите" официално се разделиха с наставника Иван Колев, а според информация на dsport.bg той ще бъде наследен от бившия треньор на тима Антон Велков.

Локомотив София се раздели с Иван Колев

Локо София и Иван Колев са се разделили по взаимно съгласие. "Искам да благодаря на собственика на клуба Веселин Стоянов, на моя щаб - Юли Петков, Николай Георгиев и Владимир Манолков, на всички футболисти и на лекарския щаб", заяви Колев на сбогуване.

Антон Велков

На снимката: Антон Велков

Антон Велков се завръща като треньор в българския футбол

"Поехме отбора в изключително сложна ситуация, стабилизирахме го, изпълнихме зададените цели, преминавайки през много трудни изпитания и поставихме основите на един нов отбор. Пожелавам успех на "Локомотив" и вярвам, че клубът е на прав път с новия собственик", каза още той, цитиран от клубния сайт на Локомотив.

Междувременно dsport.bg съобщи, че отборът ще бъде поет от друга личност, свързана с Локомотив - Антон Велков. Той бе треньор на тима преди осем години, когато "железничарите" започваха от нулата и си проправяха път от аматьорския футбол към професионалната лига. През последните осем години Велков не е упражнявал активно професията. 

ОЩЕ: Генчев: Просто исках да поправя треньора на ЦСКА, а не да се заяждам (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес