Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трансферът е завършен: Левски продаде един от нападателите си в Русия

10 януари 2024, 22:38 часа • 5038 прочитания

Трансферът на нападателя на Левски Роналдо в руския Ростов е завършен. Това съобщи Dsport, позовавайки се на достоверен източник. Двата клуба са подписали цялата нужна документация около трансфера, който вече е финализиран и единствено остава да бъде официално обявен.

Левски продаде Роналдо

По-рано през деня Роналдо мина медицински прегледи в Ростов, като се очакваше или днес, или утре да подпише договора с новия си клуб. Неофициално се смята, че "сините" ще приберат за бразилския нападател около 2 милиона евро.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Трансферите, които ще пратят Левски в Европа

Роналдо

Бразилецът склони да премине в Ростов

За интереса на Ростов към Роналдо се говори вече повече от месец. Първоначално играчът не бе сигурен дали иска да заиграе в Русия, но в крайна сметка е бил убеден, че този трансфер е стъпка в правилната посока за неговото развитие.

Част от притесненията на Роналдо са били свързани с продължаващата война в Украйна. Той обаче лично се е убедил, че в Ростов нещата са спокойни и няма да има притеснения от тази гледна точка. Появиха се информации, че всички средства от трансфера на Роналдо ще отидат за дълга на Левски към НАП.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес