Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Това не е ЦСКА!": Томаш се закани да гони футболисти, иска нови (ВИДЕО)

31 август 2024, 00:44 часа • 3644 прочитания

Новият старши треньор на ЦСКА Александър Томаш даде болезнено искрено интервю след поражението на "армейците" от Ботев Пловдив в двубой от седмия кръг на Първа лига. Специалистът отсече, че това не е ЦСКА, и се закани да гони футболисти, ако не разбират в колко голям клуб играят.

Ако не знаят какво е ЦСКА - вън!

"Видях реакция, но това не стига. Това си позволявам веднага след мач на играчите - Това не е ЦСКА! Те бързо трябва да разберат какво е ЦСКА. Ако не знаят какво е това, нямат място тук. Не гледам назад, гледам напред. Има неща, в които човек трябва да вярва и съм убеден, че най-бързо трябва да излезем от тази ситуация, а от нея се излиза с победи. В ЦСКА трябват резултати. Не е това футболът, който виждам за ЦСКА. ЦСКА трябва да е смел, ЦСКА трябва да атакува, нищо друго не трябва да минава през главата на играчите“, започна Томаш след загубата на ЦСКА от Ботев Пловдив.

Как ще се излекува ЦСКА?

„Ще отидем на лагер, ще бъдем заедно по време на паузата. Има психологически проблем в отбора. Футболистите са добри, но те се потискат сами или не заслужават да бъдат в ЦСКА. Тук трябва характери и гладни за победи хора. ЦСКА има една-единствена цел и тя е да бъде първи“, разкри той.

ОЩЕ: ЦСКА взима звезда на Ботев Пловдив?

ВАР-ът на Actualno

Томаш се закани, че ще прави реформи

„Аз няма да гледам назад. С това разполагаме сега и с това работя. Ръководството прави всичко. Ще привлечем нови хора и ще реагираме. Запознати са хората, които трябва, какво изисквам. Мисля, че ЦСКА трябва да промени някои неща в пространството. Излизат много информации. Аз съм смел човек и ще стопираме някои неща. Трябват футболисти и селекция ще се прави. Естествено, че трябва да има и освободени“, продължи новият треньор на ЦСКА.

Сълзите на Петров не трогнаха новия треньор

„Турицов да е капитан е мое решение. Това са неща, които трябва да останат вътре. Мен ми трябват лидери. Някои казват, че такъв се раждаш. Искам да видя хора, тъй като това е химия. Няма да направя компромис с абсолютно никой. Искам тези хора да излязат от зоната си на комфорт. Това, което видях през второто полувреме, футболист на ЦСКА да се хваща за главата. Всеки бърка. Ако се притесняваш, ще правиш грешки. Ако се притесняваш, не си за ЦСКА. Не искам да гледам сълзи, а хора, които го показват на терена. Извън него – няма значение. Всичко се случва на терена. Сълзите не ги забелязвам. Искам да видя сълзи от кръв по време на мач“, каза още Александър Томаш.

ОЩЕ: Станислав Генчев: ЦСКА е по-облагодетелстван от промяната на програмата (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес