Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш след загубата от Левски: Стигнахме дъното, оттук нататък само нагоре!

19 октомври 2024, 18:37 часа • 766 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш говори след загубата на своя тим с 0:1 от Левски. "Сините" спечелиха след гол на Кристиан Макун в заключителните минути на Вечното дерби. Мачът се изигра пред погледа на близо 27 000 фенове на Националния стадион "Васил Левски" в София.

Първи думи на Александър Томаш след загубата във Вечното дерби

Веднага след края на двубоя Томаш заяви пред медиите: "Неприятна загуба, особено за нашите привърженици, на които искам да се извиня. Но аз разглеждам мача по друг начин. Мисля, че бяхме отборът, който влезна по-добре в мача. Първото полувреме го изиграхме по добър начин, но в такива мачове трябва, когато създаваш ситуации, да ги реализираш.

Психологически неминуемо ще повлияе на момчетата, че през второто полувреме отпаднахме физически. Ясно се видя, че дадохме силата на Левски. Всичките положения на Левски дойдоха от наши грешки. Не успяхме да задържим топката през второто полувреме така, както трябва, за да можем да убием ритъма и да създадем ситуации. Но въпреки това пак имахме възможности, които трябваше да  отбележим, за да може да се поздравим поне частично, ако беше завършил мача наравно. 

Аз смятам, че това е пътят, това е начинът. ЦСКА трябва да изглежда много по-добре, както през първото полувреме, но много по-добре. Стигнахме дъното, оттук нататък само нагоре." 

Преди мача хиляди се включиха в шествието на Левски, полицията предотврати сблъсък с фенове на ЦСКА.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес