Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш на горещия стол: Ръководството на ЦСКА постави ултиматум след загубата във Вечното дерби

21 октомври 2024, 18:17 часа • 2343 прочитания

След поредната загуба на ЦСКА, този път във Вечното дерби, напрежението върху плещите на Александър Томаш става все по-голямо. От назначаването на 46-годишния специалист преди 2 месеца все още не се забелязва съществена разлика в играта на "червените", въпреки че оттогава бяха привлечени 6 нови играчи.

Клати ли се столът на Томаш в ЦСКА?

Под ръководството на Томаш ЦСКА загуби от Ботев Пловдив, Септември София и Левски. Отборът се представи неубедително срещу Берое и Черно море, а успя да победи с лекота единствено намиращия се в криза Локо София. Тези реузлтати предизвикака сериозен отзвук от редица известни привърженици на "червените", които усилено критикуват бившия наставник на Спартак Варна, а някои дори настояват за оставката му. 

Бъдещето на Томаш зависи от следващите 2 мача

Ръководството на ЦСКА обаче не се съмнява в Александър Томаш и методите му, и очаква да види резултат още в четвъртък срещу Ботев Враца, като победата в този мач е повече от задължителна. Следващият двубой обаче ще е много по-важен и от ключово значение за бъдещето на специалиста. "Червените" ще гостуват на Добруджа за Купата на България – единственият шанс за трофей на ЦСКА този сезон. Ако на 29 октомври (вторник) тимът и Томаш се издънят, то ръководството ще започне да търси нов треньор, твърди "Мач Телеграф".

След загубата от Левски самият Томаш призна: "Мога да си тръгна точно днес! Стигнахме дъното. Срам ме е да гледам класирането. Привържениците не го заслужават. Не е лесно, но ако е лесно, нямаше да съм аз. Времето ще покаже кой става за ЦСКА и кой – не."

След поредното разочарование, този път във Вечното дерби, Томаш пое отговорност за загубата

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес