Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тим от Първа лига представи младежки национал на Алжир

21 август 2024, 12:54 часа • 454 прочитания

Отбор от Първа лига реализира пореден много силен входящ трансфер, след като привлече младежки национал на Алжир. Става въпрос за тима на Крумовград, който представи днес официално 23-годишния централен нападател Янис Гуермуш.

Янус Гуермуш подписа с Крумовград за 2 години 

Снажният таран пристигна в Крумовград като свободен агент, след като договорът му с гръцкия Ираклис изтече. Гуермуш премина задължителните медицински прегледи в българския тим, след което подписа своя договор с клуба. Контрактът на нападателя е за срок от 2 години. Гуермуш няма да заема място за чужденец извън Европейския съюз, тъй като има френски паспорт.

Янис Гуермуш е поредното попълнение в лятната селекция на ФК Крумовград. Младежкият национал на Алжир подписа 2-годишен...

Posted by ПФК Крумовград / PFC Krumovgrad on Wednesday, August 21, 2024

Нападателят е юноша на Монпелие 

Янис Гуермуш е юноша на френския Монпелие като преминава през всички формации на тима преди да дебютира за представителния отбор. В кариерата си е бил отдаван под наем на друг местен клуб – Шатеру. В началото на февруари той е освободен от Монпелие и преминава в Ираклис. За гърците изиграва 12 мача, в които реализира 2 попадения и прави 2 асистенции.

В последния кръг на Първа лига Крумовград отстъпи пред Берое.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес