Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Страхотни новини: Лечението на Илиан Антонов приключи, време е за възстановяване (СНИМКА)

14 юли 2024, 21:31 часа • 2035 прочитания

Юношата на ЦСКА - Илиан Антонов, съобщи прекрасни новини в своя фейсбук профил. Нападателят на "армейците", който преди дни разкри, че се бори с коварна болест, е приключил лечението си и сега ще започне възстановителен процес. Младокът благодари на всички, които са му помогнали в борбата с тежкото изпитание.

Илиан Антонов благодари на ЦСКА и Стенли

Сред тях впечатление прави Стилиян Петров. Бившият капитан на българския национален отбор е подкрепял и съветвал Антонов през цялото време. Футболистът не пропусна да благодари на ЦСКА, който е бил плътно зад него както морално, така и финансово.

ОЩЕ: Човешкият живот няма цвят: Страхотен жест от Левски към талант на ЦСКА (СНИМКА)

ВАР-ът на Actualno

Постът на Илиан Антонов

"Благодаря на Бог, за силата която ми дава да продължавам да се боря!Бих искал да изредя имена на хора и институции, без които нямаше да бъда тук прекрачил това тежко изпитание за толкова кратък период. На семейството ми и приятелката ми. На майка ми, която извървя плътно до мен този лабиринт и не потрепна по-пътя! На Венци Митов за бързите решения в самото начало и подкрепата през цялото време.

На всички доктори и сестри, които взеха бързи и адекватни решения и направиха престоите ми по-лесно преодолими! На младия лекар-стажант Ивайло Иванов, който беше на разположение по-всяко време и за всякакви въпроси и съвети. И не на последно място на всички, които ме подкрепиха и изпратиха добра енергия към мен", написа Илиан Антонов.

ОЩЕ: ЦСКА се спука да пропуска, но победи в последната си контрола (ВИДЕО)

От днес за мен започва всичко от начало. Смело мога да твърдя ,че съм голям късметлия. Първо,че хванах болестта в самото...

Публикувахте от Ilian Antonov в Неделя, 14 юли 2024 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес