Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стилиян Петров ще помага на „Фондация ЦСКА“

23 юли 2024, 16:01 часа • 476 прочитания

Бившият капитан на националния отбор по футбол на България Стилиян Петров ще помага на „Фондация ЦСКА“. Това стана ясно от кратко клипче, което той публикува на официалната си страница във Фейсбук. Както е известно, организацията ще се занимава в благотворителна дейност.

Стенли снима клип за организацията

❤️❤️❤️

Posted by Stiliyan Petrov on Saturday, July 20, 2024

На видеото се вижда как Стилиян е облечен във фланелка на „Фондация ЦСКА“. Той се намира пред храм-паметника „Свети Александър Невски“ в София, а оператор на „червените“ го заснема. Най-вероятно бившият полузащитник на „армейците“, Селтик и Астън Вила ще участва в промоционален клип за организацията на българския гранд.

Стилиян Петров бе в България за няколко дни

Тежък медицински преглед😂👌👌⚽️

Posted by Stiliyan Petrov on Thursday, July 18, 2024

Стилиян Петров бе в България за няколко дни. Посещението му бе свързано с рождения ден на бащата му. Петров също така се срещна с ръководството на ЦСКА в лицето на изпълнителните директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев, както и с техническия директор на клуба Михаил Александров. След това пък Стилиян присъства на среща на националите, които представяха България на Европейското първенство в Португалия преди 20 години.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Дайте титлата на ЦСКА, задето надигра Лудогорец!

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес