Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спартак Варна и Левски не намериха път към гола, но остават на върха в Първа лига (ВИДЕО)

31 август 2024, 20:53 часа • 1743 прочитания

Спартак Варна и Левски завършиха при резултат 0:0 в мач от седмия кръг на efbet Лига. Двубоят премина без изобилие от чисти положения. "Сините" остават на върха в класирането с 16 точки, а "соколите" заемат втората позиция с 14 пункта.

Спартак Варна спря Левски

Срещата започна динамично, а двата отбора си размениха по няколко блокирани удара. В седмата минута Сангаре изведе Бала, но Бауренски се намеси решително. В 22-рата минута Илич отправи опасен изстрел, топката рикошира и излезе в корнер. Антонио Вутов също пробва късмета си, ала без успех. Асими Фадига пък не успя да се възползва от неразбирателство в противниковата отбрана.

ОЩЕ: Станислав Генчев: ЦСКА е по-облагодетелстван от промяната на програмата (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Алдаир с бомбен шут

Халфът на гостите шутира много слабо от дистанция към опразнената врата на Мартин Величков, който бе излязъл напред. В 43-тата минута Димитров засече с глава центриране от корнер. Опитът му обаче премина на сантиметри от целта. В началото на втората част Алдаир тества уменията на Мартин Величков с бомбен удар. Стражът на Спартак демонстрира рефлекс и изби.

Без чисти положения

В 54-тата минута той се намеси, за да спре и Евертон. В последния четвърт час Ивей и Вутов не успяха да материализират добри възможности за "соколите". До края на мача така и не се стигна до 100%-ова ситуация - 0:0.

ОЩЕ: Пламен Андреев тръгна към Нидерландия за подпис с Фейенорд

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес