Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След погрома от Карабах: Столът на Дерменджиев се клати, Лудогорец му намери заместник

14 август 2024, 10:18 часа • 1271 прочитания

Столът на треньора на Лудогорец Георги Дерменджиев заплашително се клати след срамната загуба на „орлите“ с 2:7 от Карабах в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Както е известно, след този двубой разградчани изхвърчаха от най-комерсиалния турнир и за пореден път се простиха с мечтата си да играят в групите на надпреварата.

Георги Дерменджиев имал поставен ултиматум

Според колегите от „Кота спорт“ е много вероятно Георги Дерменджиев да бъде уволнен тези дни. Причината е, че още преди мача с Карабах той е имал поставен от ръководството ултиматум да отстрани азерите. В противен случай ще си събере багажа. Ако се стигне до раздяла с Дерменджиев, то шефовете на „орлите“ вече са му намерили заместник. Това ще е наставникът на дублиращия тим – Захари Сираков.

Лудогорец Карабах Антон Недялков

Дерменджиев пое отговорността за срамната загуба

След края на реванша с Карабах Георги Дерменджиев бе категоричен, че изцяло поема отговорността за срамната загуба. Той също така допълни, че за него няма никакво значение какво е бъдещето му. Опитният специалист заяви, че Лудогорец „има собственици, които решават“. Очаква се в следващите дни да стане ясно дали Дерменджиев ще продължи работата си при „орлите“ или ще бъде уволнен.

ОЩЕ: Дерменджиев обясни защо Лудогорец стана за резил в Шампионска лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес