Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След инцидента с треньора: Футболистите на Спартак Варна тренират сами

27 септември 2024, 17:45 часа • 751 прочитания

По време на вчерашната тренировка на Спартак Варна около 50 привърженици на тима са нахлули на терена и са нападнали новия треньор Кирякос Георгиу. Те са ударяли гръка и са опитали да го съблекат. След инцидента заниманието веднага е било прекратено.

Трудна ситуация в Спартак Варна

По-рано днес стана ясно, че полицията във Варна са арестували двама души, за които се смята, че са участвали в атаката. Все още не е ясно какво наказание ще отнесат, ако бъдат признати за виновни. Малко след ексцесиите между феновете на "соколите" и старши треньора, собственикът на Спартак Павлин Николов обяви, че спира финансирането на клуба заради тази неприятна случка.

Футболистите тренират сами

В резултат на всичко това днес футболистите на Спартак Варна излязоха сами на тренировка, научи dsport. На терена нямало никой от треньорския щаб на Кириякос Георгиу. Единствен Михаил Цоков, който е част от треньорския щаб на отбора също се появи на тренировката. Според информацията играчите са взели решение да не пропускат занимание, а да се подготвят самосиндикално. За тима предстои гостуване в София на Септември.

Бившият треньор на "соколите" Александър Томаш излезе с остър коментар за случващото се в Спартак Варна.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес