Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков за дербито с ЦСКА: Всяко решение да не се играе този мач е в ущърб на Левски

29 август 2024, 11:09 часа • 1016 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е категоричен, че Вечното дерби с ЦСКА трябва да се проведе на стадион „Георги Аспарухов“, и то без гостуващи фенове. Бившият нападател говори пред медиите на излизане от сградата на БФС, където днес Апелативната комисия ще се произнесе по казуса със срещата.

Сираков иска дербито да се играе на „Герена“

Сираков заяви, че всяко едно решение Вечното дерби да бъде отложено във времето е в ущърб на Левски. Той смята, че размяната на кръгове в Първа лига, каквото предложение бе направено, е несериозно. Освен това босът на Левски се притеснява, че ще се получи дупка от 21 дни без клубен футбол заради паузата за националните отбори.

ЦСКА Левски Марселино Кареасо Фабио Лима

„Позицията на Левски е категорична“

„Позицията на Левски е категорична – да се играе мача на стадион „Георги Аспарухов“. Не знам какво ще бъде решено. Това е несериозно. Президентът на Българския футболен съюз каза, че това с размяната на кръгове е несериозно. Отлагане на този мач. Всяко едно решение да не се играе този мач ще бъде в ущърб на Левски. Аз не мога да си представя 21 дни как да готвим футболистите без срещи“, каза Сираков.

Вчера пък стана ясно, че Левски се оглежда за нов вратар заради евентуалната продажба на Пламен Андреев.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес