Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ще се пребори ли Лудогорец за подписа на Джон Кенеди?

23 юли 2024, 15:05 часа • 553 прочитания

Вече стана ясно, че Лудогорец се присъедини в надпреварата за подписа на бразилеца Джон Кенеди от Флуминензе. 22-годишният таран блесна на футболната сцена с шампионския си гол в продълженията на финала на Копа Либертадорес срещу Боха Хуниорс, завършил с 2:1. По време на лагер на отбора обаче бразилецът прави лошо впечатление с действията си и бива отсранен от състава. От началото на 2024 година той е вкарал само 3 гола в 22 мача.

Сериозна конкуренция за бразилеца

Според информация интерес към централния нападател има и от Бетис, Краснодар, Генк, Брага, мексиканският Толука и американският Сейнт Луис Сити. Единствено френският Лион обаче е отправил официална оферта до Флуминензе за Джон Кенеди, без ясен отговор от бразилския клуб.

Джон Кенеди

Неофициално бразилецът е оценен на 4 милиона евро. Реалната му пазарна цена е двойно по-висока, но Флуминензе е разочарован от формата на играча, а и неговото ясно заявено желание да бъде продаден в Европа. Договорът на Кенеди изтича в края на 2026 година, но едва ли ще се стигне до този момент.

ОЩЕ: Звезда изправи Лудогорец на нокти преди Динамо Минск

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес