Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шампион на България дебютира със 7-голово фиаско за последния в Трета лига

03 септември 2024, 12:39 часа • 6232 прочитания

Двукратният шампион на България с Лудогорец Иван Стоянов продължи кариерата си в ОФК Карнобат. 41-годишният футболист дебютира за новия си отбор при поражението с 0:7 от Черноморец Бургас на стадион “Иван Притъргов”. След четири изиграни срещи карнобатлии нямат спечелена точка и заемат последното място в Трета лига.

Иван Стоянов заигра в Карнобат, яде голям бой от Черноморец

"Акулите" тотално доминираха срещу своя съперник. Централният нападател Живко Петков се отчете с хеттрик, а по едно попадение добавиха Станислав Маламов, Михаил Михов, Тодор Чаворски и Хидает Хюсеин. Отборът на Ангел Стойков няма загуба до момента и с една от най-класните селекции в първенството преследва промоция във Втора лига.

ПРЕДИ ДНИ: Пред 5000 души на "Лазур": Черноморец подчини Нефтохимик в дербито на Бургас (СНИМКИ)

Иван Стоянов

Това беше първи мач за Иван Стоянов с екипа на Карнобат. От клуба обявиха, че бившият национал се е присъединил към състава в началото на седмицата преди сблъсъка с Черноморец. За последно опитният състезател беше играещ треньор на ФК Сливен. Лично босът на Карнобат - Теодор Иванов, е убедил шампиона на България за сезоните 2011–12, 2012–13 да помогне на отбора в очертаващата се битка за оцеляване.

Племенникът на Йордан Лечков може да се похвали с богата визитка. Той е защитавал цветовете на ЦСКА, Лудогорец, Ботев Пловдив, Етър, Верея и руския Алания Владикавказ. Също така има и кратък престой в Щутгарт.

ОЩЕ: Официално: Лудогорец привлече бразилско крило

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес