Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Северна Ирландия - България: Кога и къде да гледаме мача на "лъвовете" в Лигата на нациите?

15 октомври 2024, 09:27 часа • 645 прочитания

Българският национален отбор по футбол излиза тази вечер (15 октомври) срещу тима на Северна Ирландия в четвърти мач от новото издание на турнира Лига на нациите. "Лъвовете" вече са в Белфаст, където ще опитат да продължат серията си без поражение под ръководството на Илиан Илиев.

Северна Ирландия - България: Начален час и ТВ

В първите си три мача от Лига С на Лигата на нациите България записа една победа и две равенства. В момента страната ни заема първото място във временното класиране с актив от 5 точки, колкото има и днешния съперник. Крайната цел пред Илиан Илиев и компания е именно запазване на първата позиция в групата.

Национален отбор по футбол на България

В колко часа започва мачът на "лъвовете" от Лигата на нациите?

В първия мач между двата тима, изигран на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, България постигна изключително ценен успех. Капитанът Кирил Десподов отбеляза единственото попадение в срещата, с което оформи крайния резултат от 1:0. Това беше първа домакинска победа за "лъвовете" от септември 2022 година. Тази вечер националите ни ще се опитат да запишат и първата си победа като гост от 2022-ра насам. Двубоят в Белфаст е с начален час 21:45 часа българско време.

Кои телевизии ще излъчат двубоя между Северна Ирландия и България?

Срещата между България и Северна Ирландия ще бъде пряко излъчена в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще предават мача, са БНТ 1 и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате на живо, то можете да проследите развоя на двубоя България - Люксембург НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес