Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Северна Ирландия - България: Кога и къде да гледаме ключовия мач от Лигата на нациите?

15 октомври 2024, 06:30 часа • 3723 прочитания

Националният отбор по футбол на България излиза тази вечер срещу тима на Северна Ирландия в четвърти мач от груповата фаза на Лигата на нациите. "Лъвовете" гостуват на "Уиндзор Парк" в Белфаст в ключов мач, който до голяма степен може да даде наклон на битката за така жадуваното първо място в групата.

България гостува на Северна Ирландия: Начален час и ТВ

След първите три мача България събира актив от пет точки - с един пункт повече от Северна Ирландия, но и с равен актив с тима на Беларус, докато Люксембург е последен с една точка. "Трикольорите" успяха да запишат победа над Северна Ирландия на "Колежа" в Пловдив и ще се надяват на същото и в Белфаст.

Национален отбор по футбол

В колко часа започва мачът в Белфаст

Северна Ирландия няма право да губи този мач, ако иска да запази шансовете си за спечелване на групата. Двубоят се очаква да бъде изключително труден за "лъвовете", тъй като залогът е много голям. Мачът на стадион "Уиндзор Парк" започва в 21:45 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи мача на националите в Лигата на нациите

Срещата на националния отбор ще бъде излъчвана пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава двубоя на България срещу Северна Ирландия, е БНТ 1. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите Северна Ирландия - България НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес