Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Само 5 минути не се харесаха на Илиев, Янчев отличи подаръците от Ботев Враца (ВИДЕО)

30 август 2024, 22:13 часа • 940 прочитания

Старши треньорът на Ботев Враца Тодор Янчев и наставникът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев дадоха своите мнение след победата на "червените" над "зелените лъвове" в двубой от седмия кръг на Първа лига. Янчев акцентира върху подаръците, които прави неговият тим, докато Илиев бе много доволен от възпитаниците си.

Тодор Янчев: Правим подаръци

„Мисля, че прекалено лесно, въпреки че започнахме добре мача, допуснахме лек гол. Като правим подаръци, трудно можем да се върнем в мача. Започнахме добре, но крайно нелогично завършихме. След като сме загубили, няма как да съм доволен“, Янчев след загубата на Ботев Враца от ЦСКА 1948.

„Промяната на полувреме даде импулс, но много лесно и наивно допускаме голове. Няма как да търсим да спечелим нещо в даден мач, като допускаме по този начин. Няма какво да вземем от този мач. Трябва да го забравим по най-добрия начин, но това не е начинът, по който трябва да стоим“, допълни той, а след него говори Валентин Илиев:

Емоционален мач за Валентин Илиев

"Изиграхме един много добър мач. Поздравявам отбора си, защото днес показа страхотна дисциплина. Единственото, което не ми хареса, са първите 5 минути. Реагирахме много добре и съумяхме да се приспособим. Това е моят град. Аз съм тръгнал от тук като футболист. Този клуб ми е дал страшно много. Изключително много го свързвам с баща ми и днес за мен беше много емоционален двубой", каза треньорът на ЦСКА 1948.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: ВАР драма в "Овча Купел": Арда изтърва Славия през първата част и бе наказан (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес