Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Румънски клуб отправи оферта за Филип Кръстев, чака се отговор

13 юли 2023, 20:01 часа • 1505 прочитания
Реклама

Доскорошният халф на Левски Филип Кръстев получи официална оферта от румънския Университатя (Крайова), съобщава румънското издание fanatik.ro. Кръстев, чиито права са собственост на "Сити Футбол Груп", има предложение да премине под наем в Университатя.

Университатя иска Филип Кръстев

Румънското издание допълва, че Университатя иска да "изгради състав, който да се пребори за шампионската титла". С други думи: Филип Кръстев е желан от отбор с амбиции за титла в Румъния, а тимът на Университатя очевидно смята, че българинът ще бъде полезен за постигането на целта.

ОЩЕ: Гордост в Румъния: Голям футболен талант премина във Висшата лига

Филип Кръстев

Кръстев е бил втори избор за Крайова

Първи избор на Университатя е бил 26-годишния халф на Галатасарай Александру Чикълдъу, но той е отпаднал като опция. Вместо него румънците смятат да привлекат Филип Кръстев, а един от собствениците на Университатя - Михай Ротару, потвърди, че се търси плеймейкър.

Какъв ще бъде отговорът на "Сити Футбол Груп"?

"Търсим един играч, да кажем профила на Чикълдъу. Вече направихме оферта, но играчът не е от Румъния. Чакаме отговора", казва Михай Ротару, цитиран от fanatik.ro. В информацията се допълва, че офертата на румънците е за наем с опция за откупуване и се чака отговор.

Междувременно Левски най-после намери заместник на Филип Кръстев.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес