Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Роналдо от Левски като Роналдо Феномена: Ростов демонстрира креативност (СНИМКИ)

12 януари 2024, 22:10 часа • 3661 прочитания

Руският Ростов официално обяви привличането на Роналдо Сезар Соарес дос Сантос от Левски чрез интересен колаж в социалните си мрежи. Използваната снимка е препратка към емблематичните фотоси на Роналдо Феномена от гостуването на Интер на Спартак Москва през 1998 година.

Креативни, но с грешка: Ростов допусна гаф

Сходството бе забелязано от фейсбук страницата "Коментаторски клишета". "Нападателят е възпитаник на Сан Каетано и през последните 1,5 години играе за българския клуб Левски. Този сезон Роналдо вкара 7 гола в 25 мача и асистира един гол. Радваме се да посрещнем Роналдо в нашия отбор! Пожелаваме му успешна игра с тениската на нашия клуб", написаха от Ростов, които са допуснали грешка при избора на емблема на Левски за своя колаж.

ОЩЕ: Николай Костов потвърди раздялата с още две звезди

колаж Роналдо

Роналдо се сбогува емоционално с Левски

От своя страна Роналдо се сбогува със "сините" чрез емоционален текст. "Благодаря ти много Левски!! Днес се сбогувам с Левски София! Един от най-големите клубове в България, клуб, който отвори врати за мен, прие ме добре дошъл и генерира страхотно обучение, което ми даде възможност да изживея уникални моменти и незабравими възможности.

Благодарен съм на Бог, че ми позволи да играя в клуб с такава история и за всичко, което преживях с тези играчи и професионалисти с превъзходство и голяма отдаденост. Благодаря и на тази огромна и страстна фен база, която ме омагьоса от самото начало!

Много благодаря на всички за подкрепата и успех на целия екип! Благодаря много, ПФK Левски! Само Левски!", гласеше посланието на бразилското крило, чийто заместник ще подпише с Левски до дни (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес