Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Предложих Гонзо първо на ЦСКА, а после опростих дълг, за да премине в Левски" (ВИДЕО)

29 септември 2024, 15:10 часа • 998 прочитания

Бившият състезател на ЦСКА и настоящ футболен агент - Лъчезар Танев, гостува в подкаста "КОД Спорт". Той разказа как е предложил Георги Иванов първоначално на "армейците", а впоследствие е опростил дълг на Локомотив Пловдив, за да може Гонзо да премине в Левски.

Лъчезар Танев с нечувана история за трансфера на Гонзо в Левски

"Гордея се с преминаването на Георги Иванов в Левски. Сега ще ви кажа как е дошъл в Левски. Христо Бонев, с когото имаме много добри взаимоотношения, ме помоли да помогна на Локо Пловдив. Звъннах на Стойне Манолов и от името на агенцията дадохме 50 000 долара заем на Локо Пловдив. Уговорката беше, когато ги имам, аз да ги върна на Стойне", започна Танев в подкаста "Код Спорт".

ОЩЕ: Велизар Димитров: Никой не вярваше, че ЦСКА ще фалира (ВИДЕО)

Наско Сираков

Георги Иванов е бил предложен на ЦСКА

"Първо Георги го предложих на ЦСКА, но те тогава взеха Жабов. След това  го предложих на Левски и те казаха "давай го". Спомням си... Отивам на "Герена" и ми казаха, че повече от 220 хиляди марки не могат да предложат, а Локо Пловдив искат 300 хиляди марки за Гонзо", продължи разказа си агентът.

Ролята на Лъчо Танчев за преминаването на Гонзо в Левски

Впоследствие Лъчо Танев осигурил оставащите 80 хиляди марки, анулирайки заема на "смърфовете" към фирмата му. По онова време 80 хиляди марки се равнявали на 50 хиляди долара. Агентът не крие, че след време заради трансферите на Георги Иванов инвестицията се е оказала печеливша.

ОЩЕ: "Сираков благодари на Бойко Борисов месец преди изборите - и това е достатъчно като коментар" (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес