Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поредна финансова инжекция за Левски, спонсорът налял близо милион за два месеца

30 януари 2023, 12:46 часа • 1687 прочитания

Левски получи поредна финансова инжекция от генералния си спонсор. Това обявиха „сините“ на официалната си страница. Според информацията клубът е получил 83 хиляди лева, които ще бъдат използвани за неотложни плащания. Авансът е бил потвърден лично от Мило Борисов, който е основен акционер във фирмата носител на лиценза на генералния спонсор на столичани.

От Левски разкриват, че с въпросните 83 хиляди лева общата сума, която от компанията са превели на тима само за месец януари надхвърля над 500 000. Заедно с авансите, които спонсора на „сините“ преведе през декември тя възлиза на над 860 хиляди.

Ръководството на „ПФК Левски“ благодари на Palms Bet за допълнителната финансова помощ от 83 хиляди лева, която бе...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Monday, January 30, 2023

Възможно е парите за „неотложните“ плащания на Левски да са свързани с отменените контроли на тима срещу руските Урал и Спартак Москва. Както е известно „сините“ трябваше да срещнат двата отбора по време на лагера си в Дубай, но след натиск от страна на феновете ръководството реши въпросните проверки да не се състоят. Веднага след това шефовете на руските тимове поискаха неустойки от родния тим заради нарушени договори.

Вчера пък се появи информация, че "сините" са отказали 2 милиона евро за един от основните си футболисти.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес