Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По стъпките на брат си: Датският Мидтиланд с интерес към Анди Краев

17 юни 2023, 16:36 часа • 1813 прочитания

Датският Мидтиланд проявява сериозен интерес към полузащитника на Левски Андриан Краев. Това съобщи местното издание „Tipsbladet“. Според информацията датският клуб дори е готов с конкретна оферта за правата на 24-годишният футболист на „сините“. Очаква се ръководството на Мидтиланд са се свърже с колегите си от стадион „Георги Аспарухов“ в следващите дни.

Андриан Краев се представи на доста добро ниво през изминалата кампания като изигра общо 37 мача за Левски във всички турнири. В тях той реализира три попадения и направи 4 асистенции. С добрите си изяви 24-годишният полузащитник бе повикан на два пъти в националния отбор на България.

Божирар Краев

Белгийската медия съобщава, че изявите на Краев са впечатлили шефовете на Мидтиланд, като те са готови да извадят около 600 хиляди евро за правата му. Припомняме, че през зимния трансферен прозорец към футболиста имаше сериозен интерес от Фехервар и унгарците дори изпратиха официална оферта за него. Тя обаче бе отхвърлена от шефовете на Левски.

Ако премине в Мидтиланд Анди Краев ще тръгне по стъпките на брат си Божидар. Бившият национал премина в клуба през лятото на 2017-та именно от Левски. Той бе даван два пъти под наем на португалските Фамиликао и Жил Висенте, преди да напусне през лятото на 2022-ра, за да облече екипа на новозеландския Уелингтън Финикс. За Мидтиланд Божидар Краев има общо 54 мача във всички турнири, в които реализира 6 попадения.

Наскоро стана ясно, че интерес към Краев има и от полски средняк.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес