Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отлични новини: Талант на ЦСКА подновява тренировки, след като се пребори с коварна болест

20 август 2024, 11:33 часа • 525 прочитания

В ЦСКА получиха отлични новини, тъй като един от най-големите таланти на тима ще поднови тренировки, след като се пребори с коварна болест. Става въпрос за крилото на „армейците“ Илиан Антонов. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Илиан Антонов бе диагностициран с рак

Както е известно, Антонов бе диагностициран с рак в края на миналия сезон. 19-годишният флангови футболист веднага се подложи на операция за отстраняването на туморното образувание. Интервенцията премина успешно, след което младокът започна своето възстановяване.

Илиан Антонов

Илиан Антонов започва занимания в близките дни

Илиан Антонов прекара последните няколко седмици в родния си град Берковица. Очаква се в близките дни той да поднови тренировки на базата на ЦСКА в Панчарево. Първоначално крилото ще се подвизава в дубъла на „червените“ преди да започне подготовка с първия отбор. Онзи ден Илиан Антонов изгледа от трибуните поражението на „армейците“ от Славия като бе в компанията на клубния психолог Полина Хаджиянкова.

По-рано днес стана ясно, че треньорът на ЦСКА Томислав Стипич ще прибере огромна неустойка, ако бъде уволнен от "червените"

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес