Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Официално: ЦСКА подписа с национал и реши голям проблем на Томаш

31 август 2024, 16:43 часа • 3330 прочитания

Ръководството на ЦСКА официално представи национала на Люксембург Мика Пинто. Левият краен бранител пристига в редиците на "армейците" в качеството си на свободен агент. По всяка вероятност той ще бъде титулярният избор на старши треньора Александър Томаш за този пост.

ЦСКА представи Мика Пинто

До момента на левия фланг на защитата се подвизаваше Тибо Вион, който по презумпция е десен бек. Единственият друг типичен ляв бранител - Сайни Санянг, не оправдава очакванията и наставниците на ЦСКА не му гласуват доверие.

ОЩЕ: "Това не е ЦСКА!": Томаш се закани да гони футболисти, иска нови (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Визитката на Пинто

За последно Пинто защитава цветовете на нидерландския Витес. Договорът на люксембургския национал е изтекъл и не е бил подновен. Във визитката му впечатление прави, че е бил част от школата на Спортинг Лисабон - подобно на Кристиано Роналдо. Освен това защитникът е преминал през юношеските формации на Метц, играл е още за Рекреативо Уелва, Беленензеш, Фортуна Ситард и Спарта Ротердам, преди да подпише с Витес.

Съвсем скоро Мика Пинто ще замине за Люксембург, за да играе за националния отбор на страната в Лига на нациите. Ден по-рано пък ЦСКА на Томаш се спука да пропуска, сгреши и загуби от Ботев Пловдив (ВИДЕО и подробности вижте в линка).

Мика Пинто е един от нас! Добре дошъл! ❤️ 🔗Повече за трансфера 👉 shorturl.at/S3vE5

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Събота, 31 август 2024 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес