Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Нова “ало-ало” измама": Градев разкри дуото Михайлов-Гонзо и го разпердушини

01 март 2024, 00:26 часа • 6811 прочитания

Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз Георги Градев уличи съперника си Георги Иванов и бившия ръководител на родната централа Борислав Михайлов в "нова "ало-ало" измама". Юристът атакува за пореден път представителите на статуквото в българския футбол.

Интересни разкрития от Градев за "кампанията" на Гонзо

В пост във Фейсбук Градев заяви, че шефът на Областния съвет на БФС във Видин Иво Марков обикаля из цяла Северозападна България и агитира, както и плаща на хората да гласуват за Гонзо. Също така адвокатът по спортно право разкри, че Боби Михайлов е забелязан в хотел Маринела "да облъчва кметове от цялата страна".

ОЩЕ: Появи се нов кандидат за президент на БФС, основната му цел е дебат за детско-юношеския футбол

ВАР-ът на Actualno

Клубовете да не позволяват да бъдат купени срещу женски прашки, плюшени играчки или захарен памук

Именно там ще се проведе и Конгресът на БФС - на 15 март от 10:30 часа. "... Във Видин, ЗС на БФС плаща 350 лв. за съдии на местен клуб. Предупреждавам, че ало-измамникът е с основно образование, не говори чужд език, няма собствена програма, няма екип и не е в състояние да посочи членове на ИК... Предупреждавам всички футболни клубове да внимават за тази измама и да не позволяват да бъдат купени срещу женски прашки, плюшени играчки или захарен памук. НЕ ПРЕДАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ В РЪЦЕТЕ НА ОНЕЗИ, КОИТО ГО СЪСИПАХА!", гласи част от публикацията на Георги Градев.

Преди часове двама от кандидатите за президент за БФС се оттеглиха и обявиха кого подкрепят (подробности четете в линка).

 

Георги Градев

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес